پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398

عنوان : نجات دونفر از اهالی روستای شیخی جان از یخ زدگی و حمله گرك در اولین شب از بارش برف ...
تاريخ :
 ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
منبع خبر : روابط عمومی شهرداری مهاجران

به گزارش روابط عمومی شهرداری با تلاشهای یک اکیپ از جمعیت هلال احمر شهرستان و پرسنل خدوم خدمات شهری شهرداری  مهاجران در اولین روز از بارش برف دونفر از اهالی روستای شیخی جان واقع در 10 کیلو متری شهر مهاجران که در کولاک و برف گیر افتاده بودند نجات یافتند .

آقای مولایی مسئول خانه دواطلب مهاجران نیز  در این خصوص اظهار داشت پیرو تماس تلفنی مقارن ساعت دو بعد ظهر روز یک شنبه مورخ 94/9/15 با اینجانب و اعلام موضوع سریعاً یک اکیپ  از هلال احمر شهرستان به محل اعزام شدند که بعلت شدت برف و کولاک در مسیر متوقف شدند و پس از اعلام موضوع به شهردار محترم مهاجران و حسب دستور ایشان با ورود نیرو های شهرداری به مأموریت و بکارگیری یک دستگاه لودر عملیات نجات ادامه پیدا کرد و نهایتاً پس از 7 ساعت موفق شدیم آقایان محمد و رحمان زارعی  از اهالی روستای شیخی جان را که در برف و کولاک گیر افتاده بودند  و احتمال یخ زدگی و حمله گرگ نیز وجود داشت پیدا کرده نجات دهیم .

بازگشت           چاپ چاپ      نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر

:. پورتال شهرداری مهاجران .:

DOURAN Portal V3.9.8.211
V3.9.8.211